If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ко сте мераклии да ви вода над Кокаляне на поляна. Много готино място - тихо и спокойно.Че ни требат бира и одеяла. Ако сте навити - нека сберем десетина 164 на поляна. Мисля, че ше ви ареса. Ако не ви ареса - ше черпите бира
Ко сте мераклии да ви вода над Кокаляне на поляна. Много готино място - тихо и спокойно.Че ни требат бира и одеяла. Ако сте навити - нека сберем десетина 164 на поляна. Мисля, че ше ви ареса. Ако не ви ареса - ше черпите бира
Коя поляна?Да не е тази горе на върха по пътя за казармите?
Приведствам идеята!
Хайде да се съберерем в центъра, на Солни пазар (паркинга до КНСБ (високата сграда)) в 11 часа и заедно да направим колона до Кокаляне къдедо има и полигон и кръчмичка и прекрасна природа.
Пак предлагам:
Yesterday 19:54
Nasko Приведствам идеята!
Хайде да се съберерем в центъра, на Солни пазар (паркинга до КНСБ (високата сграда)) в 11 часа и заедно да направим колона до Кокаляне къдедо има и полигон и кръчмичка и прекрасна природа
ако някой незнае къде е парига да ми се обади 0896047057
Аре заедно да тръгнеме Гриша , другия вариант е аз да отида направо на ОМВ след карулката което е . Ти как смислиш ?
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment